Sasa hemsidan

Jag har spelat basket i hela mitt liv. Som 17-åring fick jag möjligheten att spela för Helsingborg i Basketligan och jag har också testat på en internationell karriär i Tyskland, Turkiet och på Cypern. Nu har jag flyttat hem för att starta basketklubben Team 4th Quarter i Rydebäck, utanför Helsingborg. Jag brinner för basket och för att hjälpa unga att våga tro på sig själva och uppfylla sina drömmar. Team 4th Quarter är ett sätt för mig att ge tillbaka och kanske hjälpa till att utveckla morgondagens basketstjärnor.   

Team 4th Quarter vill att så många barn och ungdomar som möjligt i Rydebäck och närliggande områden ska få prova på basket. Hittills har över 70 barn testat basket i föreningen och ca hälften har börjat spela basket regelbundet. Målet är att dubbla den siffran i år! För att nå målet hoppas vi att fler ungdomar från Rydebäcksskolan som ligger intill baskethallen ska komma och prova på basket, men också att kännedomen om föreningen sprider sig utanför Rydebäck.   

Loka Heroes kommer hjälpa mig med basketbollar, nya matchställ och marknadsföring för att sprida budskapet om Team 4th Quarter. Nu kör vi!