KFUM Ludvika är en liten klubb. Vi kämpar med att hålla träningarna igång med ett fåtal tränare. Önskan om att göra något större tillsammans tog fart den senaste säsongen. Att i detta skede få stöd av LOKA heroes är fantastiskt! Det har öppnat upp möjligheter vi inte vågat drömma om. Vi vill tillsammans bjuda in till vår idag lilla basketfamilj med förhoppning om fler spelare och coacher samt att kunna stötta aktiva förebilder och ansvarsfulla unga.

Basketfamiljen är ett initiativ från tre familjer från Ludvika, KFUM Ludvika och Loka Heroes. Målet är att få fler som spelar basket, bygga en stolthet i Ludvika och förena staden och dess invånare.

I Basketfamiljen är alla välkomna – gammal som ung, tjej som kille, oavsett tidigare erfarenhet och vart du än kommer ifrån.

Vi kan nu stolt erbjuda 3×3 open court två gånger i veckan hela sommaren på kommunens nybyggda multiarena och en uppfräschad utomhusplan. Till inomhussäsongen flyttar vi in vår open court och fortsätter med prova-på-basket hela säsongen 18/19. En av gångerna är förlagd till fredag kväll för att få in ungdomar från stan till plan.

Välkommen till Basketfamiljen!