Börja en ny god vana!

 

‌Vårruset är en årlig löpartävling som riktar sig till kvinnor i alla åldrar och är social, rolig och hälsosam. Loppet finns i två distanser, 5 km och 2,5 km, och turnerar under maj och juni till 16 orter runt om i Sverige. Det finns också Vårruset “light” på 4 orter. Vårruset är världens största motionslopp för kvinnor med ca. 60 000 löpare.

Loka har sitt ursprung i hälsokällan i Bergslagen, Loka främjar hälsa och välmående därför är vi en stolt sponsor av Vårruset 2024. Loka sponsrar med nya Loka Hallon rabarber vid målgång vid alla Vårruset lopp, samt i Picnicpåsarna. Vid 4 orter kommer Loka Likes att aktiveras lite mera: Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro.

Här är en lista över alla orter där Vårruset kommer att hållas

Ort Datum
Halmstad måndag 13 maj
Växjö tisdag 14 maj
Jönköping onsdag 15 maj
Uppsala Light* torsdag 16 maj
Örebro torsdag 16 maj
Norrköping måndag 20 maj
Falun Light* tisdag 21 maj
Västerås tisdag 21 maj
Kalmar Light* onsdag 22 maj
Stockholm onsdag 22 maj
Gävle torsdag 23 maj
Vänersborg måndag 27 maj
Göteborg tisdag 28 maj
Umeå Light* tisdag 28 maj
Karlstad onsdag 29 maj
Malmö måndag 3 juni
Helsingborg tisdag 4 juni
Sundsvall måndag 10 juni
Östersund tisdag 11 juni
Luleå torsdag 13 juni

*Vårruset Light är nytt för 2024 och är ett komplement till den ordinarie turnén. Turnén har kortats ner vilket innebär att Vårrusets turnégäng inte besöker alla orter som under 2023. Det är exakt samma lopp som tidigare och allt det roliga ingår: 2,5 eller 5 km (tidtagning eller Fun Run), medalj, målpåse och picknick till alla lag, men vi har inte lika många sponsorer på plats. Detta koncept är ett komplement till resten av turnén och finns bara i Falun, Umeå, Uppsala och Kalmar.

Vill du redan nu anmäla dig eller ditt lag till Vårruset: läs mer här.

Mer nyheter kommer under våren så håll utkik.

 

  • -Tävlingen är nu avslutad- Vinn lagbiljett till Vårruset! Gilla detta inlägg och kommentera om ni vill springa i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Örebro för att vara med och tävla. Lycka till! Tävlingsregler finner ni längre ner på denna sida.

Tävlingsregler

• Tävlingen arrangeras av Spendrups Bryggeriaktiebolag AB och är inte på något sätt sponsrad, stödd, administrerad av, eller knuten till Instagram.
• För att delta i tävlingen behöver du ha fyllt 18 år samt ha en öppen profil och en fullständig version av Instagram.
• Tävlingsperioden är 1-31 mars 2024.
• För att tävla ska du gilla tävlingsinlägget samt ange i kommentarsfältet vilken stad du och ditt lag vill springa Vårruset i (Stockholm, Malmö, Göteborg eller Örebro).
• Priset i tävlingen är 5st biljetter till Vårruset 2024. Värde 2425 kr. Priset kan inte bytas mot något annat.
• En vinnare utses för varje stad. Vinnare utses genom lottning utförd av Spendrups Bryggeri AB. Resultatet kan inte överklagas. För att delta måste du ha en adress i Sverige dit vi kan skicka vinsten.
• Vinnare kontaktas via DM efter tävlingsperioden slut, senast den 10 april 2024.
• Om ett pris inte har gjorts anspråk på inom 30 dagar från att vinnaren har kontaktats förbehåller vi oss rätten att utse en ny vinnare.
• Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingens regler och villkor, samt att bli kontaktad av arrangören. Om du deltar i tävlingen kommer vi behandla de personuppgifter som du skickar in. Den lagliga grunden är vårt berättigade intresse av att genomföra tävlingen, efter en intresseavvägning. Vi behandlar uppgifterna enbart för att genomföra tävlingen. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter på spendrups.se/personuppgifter. Ansvarig för tävlingen och för personuppgiftsbehandlingen är Spendrups Bryggeriaktiebolag AB, 556079-6871.

 

 

Sweet Citrus

Merry Berry

Mighty Melon

Loka Hallon rabarber

Loka Ananas passionsfrukt

Loka Persika vattenmelon

Loka Mango lime

Loka Stilla Naturell

Loka Fläder päron

Loka Jordgubb granatäpple

Loka Citron

Loka Päron

Loka Naturell