Team Loka Crush

Nu tar vi succén Team Loka Crush till nya höjder – så ladda om för mer färg, mer skoj och självklart ännu mer Loka Crush! Denna gång med nya Loka Crush Apelsin! 🍊

VAD ÄR TEAM LOKA CRUSH?

Till varje Color Run samlar vi ihop ett lag med 10 personer som kommer ha lite extra kul! Vi bjuder på allt du behöver – biljetter, t-shirts, pannband och självklart massor med färg. Självklart presenteras hela Team Loka Crush på scenen innan loppet.

HUR KAN JAG VARA MED?

Inför varje Color Run postar vi en tävlingspost på Facebook. Allt du behöver göra är att tagga in vilka vänner du vill ta med dig (välj mellan 1- 4 vänner) och kommentera varför just ni ska vinna. Enkelt va!

REGLERNA I KORTHET

Två veckor före varje lopp väljer vår jury ut de roligaste svaren. Om du är bland de Vi svarar på din kommenterar, du skickar oss kontaktinformation och vi skickar biljetter. Sen ses vi på The Color Run!

The Color Run

För mer information om The Color Run, som datum och plats, vänligen besök www.thecolorrun.se.

Övrig information

Under tävlingsperioden vinner mellan 2 och 5 personer biljetter till varje Color Run (totalt 40 biljetter). Vinstens värde är ca 500 kr per person och kan inte lösas in mot kontanter eller bytas in mot andra produkter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Spendrups Bryggeri AB (”Spendrups”) är ansvarig för tävlingen. Vinnaren utses av en jury bestående av anställda på Spendrups. Juryns beslut kan inte överklagas.

Du som tävlar ska ha fyllt 15 år och vara bosatt i Sverige. Du tävlar i ditt eget namn och får gärna skicka in flera tävlingsbidrag. Tävlingen är på inga sätt sponsrad, administrerad av eller sammankopplad med företaget Facebook eller Instagram. Inga av de uppgifter du anger i tävlingen kommer att användas av Facebook eller Instagram. Bidrag med stötande innehåll publiceras inte och deltar inte i tävlingen.

Vinnarna publiceras på loka.nu och kontaktas via Facebook senast två veckor före respektive lopp. I det fall Spendrups inte har fått tag på vinnaren inom en (1) vecka från att tävlingen avslutats, förbehåller sig Spendrups rätten att utse ny vinnare. Tävlingsperiod Tävlingen pågår 2015-04-06 till 2015-06-31. Ansvar och hantering av tävlingsbidrag Spendrups ansvarar inte för inskickade bilder och nomineringstexter. Det är du som tävlingsdeltagare som ansvarar för att samtliga kontaktuppgifter är rätt ifyllda samt att du har alla rättigheter och eventuellt nödvändiga samtycken till ditt tävlingsbidrag. Bilden får inte vara kränkande, sexistisk eller på annat sätt stötande. Spendrups förbehåller sig rätten att ta bort bidrag som strider mot dessa regler eller som kan anses som stötande, samt att korta ner eller redigera nomineringstexten. Genom att delta i tävlingen accepterar du tävlingsreglerna och samtycker till att Spendrups använder ditt tävlingsbidrag i marknadsföringen av Loka Crush.

Kontakt

Vid eventuella frågor, kontakta oss på hej@loka.nu

Hantering av personuppgifter

Genom att delta i tävlingen samtycker du till att dina personuppgifter behandlas för att administrera tävlingen. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204). Ansvarig för behandlingen av uppgifterna är Spendrups Bryggeri AB, 556079-6871, Box 3006, 143 03 Vårby, kundkontakt. Du har rätt att få information om vilka uppgifter om dig vi behandlar och att få eventuella felaktiga uppgifter rättade. Kontakta oss på ovanstående adress om du har några frågor om vår behandling av personuppgifter.

Loka Rött Äpple Päron

Loka Solig Citrus

Loka Melon Lime

Loka Hallon

Loka Passionfrukt Citron

Jordgubb Ananas

Loka Citron

Loka Smultron Lime

Loka Päron

Loka Naturell

Loka Crush Äpple

Loka Crush Ananas

Crush Päron

Crush Jordgubb

Loka Crush Hallon

Crush Citron