Att panta sina burkar och flaskor är ett enkelt sätt att bidra till en hållbar framtid. Därför lottar vi på Loka nu ut ett gäng snygga pantapåsar som gör det ännu roligare och smidigare att gå till pantautomaten. Vill du kunna ”Do the pant” Loka style? Skicka in dina kontaktuppgifter nedan så är du med och tävlar. Lycka till!

    Förra året pantade människor i Sverige mer än 2,2 miljarder flaskor och burkar! En riktig kraftsamling som innebär att vi nu pantar 88% av all PET och burkar i Sverige. Men tillsammans ska vi nå 100%!

    TÄVLINGSREGLER

    Tävlingsperioden är 13/9–10/10-2021. För att delta i tävlingen behöver du ha adress i Sverige och ha fyllt 18 år. Deltar gör du genom att fylla i dina kontaktuppgifter på tävlingssajten. Vinsten i tävlingen är en pantapåse med ett värde av ca 60 kr. Vinsterna lottas ut bland alla deltagare. 10 vinnare dras varje vecka under tävlingsperioden och skickas ut efter hand. Totalt kommer vinsterna lottas ut till 40 vinnare. Du kontaktas via mail om du har vunnit, senast den 17/10 2021. Deltagare som inte vunnit kommer inte att underrättas. Det är Spendrups personal som lottar ut vinsterna och det går inte att överklaga utfallet eller byta ut sin vinst mot något annat. Genom att du deltar i tävlingen kommer vi ta del av ditt användarnamn och det du skriver. Uppgifterna behandlas enbart för att kunna genomföra tävlingen. Den lagliga grunden är vårt berättigade intresse av att genomföra tävlingen, efter en intresseavvägning. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter på spendrups.se/personuppgifter. Ansvarig för tävlingen är Spendrups Bryggeriaktiebolag. Spendrups Bryggeriaktiebolag har anlitat Flarie som personuppgiftbiträde för anordnandet av denna tävling.