Ingen festivalsommar utan Loka Crush! I år kommer vi vara på Summerburst GBG, Summerburst Sthlm, Way Out West och Popaganda. Och du är bjuden!

Vad är Loka Festivalsommar?

Till varje festival har vi 10 biljetter och vi vill att du kommer! Medan vi bjuder på Loka Crush, ser du till att ha så roligt du bara kan. Allt du behöver göra är att fånga festivalen med din mobiltelefon och skicka bilder till oss. Förhoppningsvis är dina bilder riktigt grymma, då postar vi dem i våra sociala kanaler.

Hur får jag biljetter till Festivalsommar?

Så här tävlar du, det är superenkelt:

FACEBOOK
Vi postar en tävlingspost på Facebook den 9 maj. Du hittar den här.
1. Välj vilken festival du vill åka till. (Antingen skriver du festivalens namn, eller så svarar du under festivalens bild)
2. Tagga in de vänner du vill ta med dig. (Max 4 vänner)
3. Berätta varför den festival du valt är bäst. (Bjud gärna på ett festligt och kul svar)

INSTAGRAM
1. Välj Instagram-posten med din festival och re-posta den.
2. Tagga de vänner du vill ta med dig. (Max 4 vänner)
3. Berätta varför den festival du valt är bäst. (Bjud gärna på ett festligt och kul svar)
4. Använd hashtaggen #LokaCrushFestival (Så vi hittar din bild)

Tävlingsposterna publiceras på Lokas Instagramkonto följande datum:
– Summerburst GBG – 13 maj
– Summerburst Sthlm – 19 maj
– Way Out West – 15 juli
– Popagandafestivalen – 4 augusti

Tävlingsregler i korthet

Ungefär två veckor före varje festival väljer vår jury vem som vunnit. Vi svarar på din kommenterar på Facebook eller på din bild på Instagram, du skickar oss kontaktinformation och vi skickar biljetter. Sen ses vi på Festivalsommar med Loka Crush!

Summerburst GBG –  27-28 maj 2016 (Vinnare utses 15 maj)
Summerburst Sthlm – 10-11 juni 2016 (Vinnare utses 30 maj)
Way Out West – 11-13 augusti 2016 (Vinnare utses 1 augusti)
Popagandafestivalen – 26-27 augusti 2016 (Vinnare utses 15 augusti)

ÖVRIG INFORMATION

ÖVRIG INFORMATION
Under tävlingsperioden tävlar vi ut 40 biljetter. Hur många som vinner är beroende på hur många vänner vinnarna taggat in. Men minst två vinnare till varje festival. Du kan naturligtvis tävla hur många gånger som helst, men kan bara vinna biljetter till en festival. Vinstens värde är mellan 500 och 2 500 kr per person och kan inte lösas in mot kontanter eller bytas in mot andra produkter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Spendrups Bryggeri AB (”Spendrups”) är ansvarig för tävlingen. Vinnaren utses av en jury bestående av anställda på Spendrups. Juryns beslut kan inte överklagas. Du som tävlar ska ha fyllt 15 år och vara bosatt i Sverige. Du tävlar i ditt eget namn och får gärna skicka in flera tävlingsbidrag. Tävlingen är på inga sätt sponsrad, administrerad av eller sammankopplad med företaget Facebook eller Instagram. Inga av de uppgifter du anger i tävlingen kommer att användas av Facebook eller Instagram. Bidrag med stötande innehåll publiceras inte och deltar inte i tävlingen. I det fall Spendrups inte har fått tag på vinnaren inom en (1) vecka, förbehåller sig Spendrups rätten att utse ny vinnare.

TÄVLINGSPERIOD
Du kan tävla mellan 2016-05-09 till 2016-08-14.

ANSVAR OCH HANTERING AV TÄVLINGSBIDRAG

Spendrups ansvarar inte för inskickade bilder och nomineringstexter. Det är du som tävlingsdeltagare som ansvarar för att samtliga kontaktuppgifter är rätt ifyllda samt att du har alla rättigheter och eventuellt nödvändiga samtycken till ditt tävlingsbidrag. Eventualla bilder och kommentarer får inte vara kränkande, sexistiska eller på annat sätt stötande. Spendrups förbehåller sig rätten att ta bort bidrag som strider mot dessa regler eller som kan anses som stötande. Genom att delta i tävlingen accepterar du tävlingsreglerna och samtycker till att Spendrups använder ditt tävlingsbidrag i marknadsföringen av Loka Crush.

KONTAKT
Vid eventuella frågor, kontakta oss på hej@loka.nu

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
Genom att delta i tävlingen samtycker du till att dina personuppgifter behandlas för att administrera tävlingen. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204). Ansvarig för behandlingen av uppgifterna är Spendrups Bryggeri AB, 556079-6871, Box 3006, 143 03 Vårby, kundkontakt. Du har rätt att få information om vilka uppgifter om dig vi behandlar och att få eventuella felaktiga uppgifter rättade. Kontakta oss på ovanstående adress om du har några frågor om vår behandling av personuppgifter.

Loka Rött Äpple Päron

Loka Solig Citrus

Loka Melon Lime

Loka Hallon

Loka Passionfrukt Citron

Jordgubb Ananas

Loka Citron

Loka Smultron Lime

Loka Päron

Loka Naturell

Loka Crush Äpple

Loka Crush Ananas

Crush Päron

Crush Jordgubb

Loka Crush Hallon

Crush Citron